El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar A triar: Bigues i Riells o Sant Martí de Centelles o Sant Feliu de Buixalleu - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

El Planetari : Viatge pel cel

Des de
11,82€
Imatge El Planetari : Viatge pel cel

Descripció:

Activitats per a realitzar en una sortida d'1 dia en diferents cases a triar entre:

- A la casa de colònies Can Vandrell, al pre-parc Natural del Montseny (Sant Feliu de Buixalleu, La Selva),còmoda i confortable instal·lació especialment preparada per a les inclemències del temps o per a qualsevol necessitat del grup. Adaptada al 100% a mobilitat reduïda.

- O bé a la casa de colònies de Can Miqueló, als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç (Sant Martí de Centelles, Osona). Casa pairal moderna amb amplis espais exteriors i equipaments esportius.

A través d'un VIATGE PEL CEL, coneixerem els secrets del Sistema Solar i del nostre univers gràcies a la divertida gimcana dels planetes gegants i a la visita al nostre espectacular planetari flotant.

 

- O bé a la casa Can Ribas, de Bigues i Riells. Casa de colònies molt propera a Barcelona. Disposen d'un PLANETARI fixe construit exclusivament per a la casa, dissenyat perque els nens i nenes coneguin els Sistema Solar d'una manera lúdica. Vine a conèixer el cel i les estrelles i amb el Professor Malalluna descobrirem els secrets de l'espai. Aquesta activitat té un component didàctic i d'aprenentatge, amb un format lúdic per conèixer els astres, el Sol, la Lluna, els Planetes, les Constel.lacions i tot allò relacionat amb l'Univers. I podeu triar 2 activitats més per a complementar-la (tallers, gimcama, jocs...).

 

I si no voleu sortir de l'Escola, i estalviar-vos el desplaçament, podem venir amb el nostre planetari a fer-vos l'activitat. Consulteu la sortida d'1 dia "El Planetari a l'escola". Ens adaptem a les vostres necessitats!! 

 

A tenir en compte:

- Es recomana roba i calçat adequat a l'activitat.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Els professor són gratuïts.

OPCIONAL:

- Si voleu dinar, us el poden preparar a la casa amb un suplement del preu.
- Nosaltres també podem encarregar-nos del desplaçament en autocar des de l'escola a molt bons preus, informeu-vos!

 

Preus:

- Tant a Can Vandrell com a Can Miqueló, el preu és de 13,40.-€ per alumne (IVA inclòs).

- A Can Ribas el preu per a Educació Infantil és de 13€ (IVA inclòs) per alumne. I per a primària, el preu és de 12€ (IVA inclòs) per alumne.

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors i animació.
. Fitxes de reforç pedagògic (Si les demaneu amb antel·lació).
. Ús de les instal·lacions.

planetari_realCanRibas.JPG planetari1.jpg planetari2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar