El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Centelles - Osona - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

El bosc a la Tardor

Des de
7,95€
Imatge El bosc a la Tardor

Descripció:

El Bosc a la Tardor: descobrirem tots els canvis que es produeixen al bosc en aquesta època de l’any. Per a fer-ho, us proposem diferents espais naturals on el paisatge de tardor és espectacular i on les activitats s'adapten a l'edat dels alumnes:

 

 

Per Educació infantil i Primària:

- Us proposem anar a passar el dia a diferents cases, on de la mà de diferents personatges,  fareu un itinerar pel bosc descobrint les característiques de la tardor. I completareu la sortida amb un espectacle de titelles i una divertida ballaruga, o bé amb el taller d'un quadre de natura que us podreu endur a casa com a record.

- O podeu venir d'excursió a La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts de La Garrotxa, on farem un itinerari circular per La Fageda d'en Jordà, descobrint les característiques de la tardor i la fageda. I completareu la sortida amb una visita guiada per les instal·lacions de La Fàbrica de Iogurts (des de la granja, on podran tocar les vaques, fins a la elaboració del iogurt, on el podran tastar).

 

Llocs i preus:

- A la masia Can Miqueló de Sant Martí de Centelles (Osona), o a la masia Mas Banyeres de Centelles, el preu és de 12,95.-€ per alumne (IVA inclòs).

- A les masies El CanadellLes Quingles de Calders (Bages), cada alumne podrà realitzar l'activitat per 13 €. I si voleu l'opció de monitoratge només fins a les 13'30h, el preu és de 11,50 € (IVA inclòs). Als professors us conviden a un bon esmorzar.

- La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts té un preu de 10€ per alumne (IVA inclòs).

- A Mas Badó (St.Quirze Safaja), Castell de Fluvià (St.Esteve de Palautordera), Can Mundet (Vidreres) i Pou de Glaç (La Bisbal d'Empordà), es pot realitzar l'activitat de la tardor per 14,31€ per alumne si és al maig o al juny, o per 13,19€ per alumne si ho feu en dilluns o la resta de mesos de l'any (IVA inclòs).

 

 

Per Primària i Secundària:

Sortida de tot el dia a un parc natural, on es pot treballar diverses temàtiques naturals i socials per adaptar millor l'excursió a les vostres necessitats.

- El Parc Natural del Montseny i el llac de Santa Fe.

- El Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa, el museu dels volcans, el volcà de Santa Margarida o el Croscat i la Fageda d'en Jordà.

- El Parc Natural de Montserrat i les coves de salnitre de Collbató.

- El Parc Natural del Cadí-Moixeró i la ruta del Trencapinyes.

 

 Llocs i preus:

- Al Montseny cada alumne podrà realitzar l'activitat per 8'60 € (iva inclòs).

- La Garrotxa cada alumne podrà realitzar l'activitat per 8'75 € (iva inclòs).

- Montserrat i Collbató cada alumne podrà realitzar l'activitat per 11'60 € (iva inclòs).

- El Cadí-Moixeró cada alumne podrà realitzar l'activitat per 7'95 € (iva inclòs).

 

 

A tenir en compte:

- L'activitat és estacional, tot hi que gairebé totes les sortides es pot treballar l'entorn natural durant tot el curs.

- Nosaltres també podem encarregar-nos del desplaçament en autocar des de l'escola a molt bons preus, 70-56-37 o 30 places, informeu-vos!

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors.
. Dossier si es demana amb antel·lació.
. Ús de les instal·lacions. 

tardor5.jpg Tardor fulles2.jpg tardor3.jpg montseny-1248011_opt.jpg tardor.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar