El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Palamós - Baix Empordà - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària

Mas Gorgoll (casa de colònies)

Des de
69,17€
Imatge Mas Gorgoll (casa de colònies)

Situació:

En el municipi de Palamós, comarca del Baix Empordà. Autèntica masia d’estil colonial amb amplis espais interiors i exteriors a tan sols a 15 minuts de la platja de Palamós i del seu passeig marítim. Servei de cuina casolana i de mercat. A 119 km de Barcelona, a 36 km de Girona, a 196 km de Tarragona i a 169 km de Lleida.

 

Equipaments:

· Habitacions col·lectives de 4 a 16 places.
· 4 menjadors i 3 sales de taller.
· Camps de joc, piscina, patí central i porxades.
· Fonts i lavabos exteriors.
· Habitacions i lavabos de mestres, sala de professors.

 

Activitats:

- Programa d'educació infantil i Cicle Inicial: Mariners a la Mar

. Visita al Port de Palamós: el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l'hora que arriben els vaixells després d'una jornada de pesca. Observarem l'organització interna d'un port, coneixerem els diferents tipus d'embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l'experiència de la subhasta de peix.
. Toca-toca a la platja: A través de diferents activitats infantils descobrim el mar a través de les mans. A ulls clucs, utlitzem el tacte per conéixer els habitants de la mar. Heu tocat mai un peix, tots tenen el mateix tacte? I el placton, la sorra, les roques.... Tocant, tocant anem explorant, aprenent i treient les nostres pròpies conclusions.

. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s'adapten a les condicions de cada nivell.

. El fons del mar: projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

- Programa de Cicle Mitjà i Cicle Superior: A tota vela

. Excursió al Port, el museu, el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l'hora que arriben els vaixells després d'una jornada de pesca. Observarem l'organització interna d'un port, coneixerem els diferents tipus d'embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l'experiència de la subhasta de peix.
. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s'adapten a les condicions de cada nivell.

. Immersió al Mediterrani, projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

. Treball de camp al litoral: Com es formen les platges i espigons? Què ha fet que la nostra costa sigui com és? La combinació del temps, la força de la mar i els moviments de la Terra han dibuixat la nostra costa. Amb anemòmetres, baròmetres,  termòmetres de terra i aigua, garbells, pales, etc. ens convertim en científics i arqueòlegs de la platja per descobrir mitjançant un autèntic treball de camp els secrets que s'hi amaguen.

 

Preus:

- De setembre a febrer:

. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + activitats) : 69,17€ (IVA inclòs) per alumne, segons les dates escollides.
. 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + activitats): 111,03€ (IVA inclòs) per alumne, segons les dates escollides. 

- Per a altres opcions, consultar preus.

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

mas-gorgoll2.jpg mas-gorgoll3.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar