El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Sant Martí de Centelles - Osona - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Can Miqueló (casa de colònies)

Des de
62,25€
Imatge Can Miqueló (casa de colònies)

Situació:

En el municipi de Sant Martí de Centelles, en la comarca d'Osona. Als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç. Casa pairal moderna amb amplis espais exteriors i equipaments esportius. Servei de cuina casolana i de mercat. A 58 km de Barcelona, a 75 km de Girona, a 154 km de Tarragona i a 175 km de Lleida.

 

Equipaments:

· Habitacions col·lectives de 4 a 26 places, totes amb bany interior.
· 2 menjadors i 3 sales de taller.
· Camps de bàsquet, de futbol, piscina, sorral, zona de pícnic i fonts.
· Sala de professors, zona wifi i portàtil de lliure accés pels mestres.

 

Activitats:

CENTRE D'INTERÈS: ESCOLA DE CEL

 

Planetari: Descobrim l'espai amb projeccions a 360º. Activitat escolar on entrareu dins la bombolla inflable gegant de la nostra Escola de Cel, i viureu un autèntic viatge al cel proper i al cel llunyà. Diferents projeccions que s'adapten a l'edat dels participants i que els faran viure en primera persona un viatge a l'espai. Sobrevolem els planetes, aterrem a les estrelles, visitem les galaxies i descobrim les seves formes i les històries mitològiques que les acompanyen. Una autèntica experiència intergalàctica. (EI, CI, CM i CS)

Entrenament dels astronautes: Proves d'Aventura i baixada en tirolina/coet a la casa de colònies Can Miqueló i Proves d'aventura en paret ferrada a la casa de colònies Can Vandrell, on ens preparem com autèntics astronautes, cal tenir molt bona forma física, una gran capacitat de concentració i moltes habilitats, esteu preparats? (EI, CI, CM i CS)

Gimcana de Planetes: I si juguem amb els 8 planetes del nostre Sistema Solar? No hi podien faltar reproduccions gegants inflables del Sistema Solar, per conèixer i jugar amb els planetes del nostre Sistema Solar. (EI, CI)

Taller de mitologia: Jocs, històries i activitas infantils per no oblidar...(EI, CI)

Sala de l'Univers: Les galàxies, forats negres i la vida de les estrelles. A les nostres Escoles de Cel tenim una sala molt especial, la sala del cel profund, un espai on gràcies a les llums fosques, les projeccions en superfícies transparents, les pintures fluorescents i altres recursos d'ambientació ens trobarem com flotant al mig de l'Univers, allà podrem descobrir amb els nostres ulls i entendre fenòmens tant dispars com el naixement i la mort d'una estrella, els forats negres i la pols còsmica, la forma de les galàxies, el Big Ben, etc... T'apuntes a un viatge d'efectes especials? (CM, CS)

Observació del Sol: La nostra estrella observada amb telescopis de lent, telescopis d'hidrogen, telescopis d'ombra... Voleu observar el sol i conèixer les seves característiques de debò? Ens calen, doncs, diferents tipus de telescopis, cadascun d'ells ens descobrirà un aspecte diferent: El seu color real, les taques solars i les zones més fredes de la nostra estrella, la seva radiació, la seva edat i el temps que falta per la seva desaparició, etc... Descobrim-ho, però per fer-ho, caldrà que ens guanyem el dret a fer ús dels telescopis, haurem de superar les proves i completar el gran mot encreuat, serem capaços? (CM, CS)

 

Preus:

- De setembre a febrer:

2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) : 62,25€ (IVA inclòs).
3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1er dia + activitats) : 102,25€ (IVA inclòs).

- Altres opcions consultar preus segons temporada.

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

can-miquelo-1.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar