El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Centelles - Osona - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Mas Banyeres (casa de colònies)

Des de
62,25€
Imatge Mas Banyeres (casa de colònies)

Situació:

En el municipi de Centelles, comarca de l'Osona, davant del Parc Natural del Montseny. Masia senyorial del S. XI. Residència de Jacint Verdaguer, antic fortí de guerra i convent. En contacte amb la natura i totalment reformada i equipada. Servei de cuina casolana i de mercat. A 52 km de Barcelona, a 70 km de Girona, a 148 km de Tarragona i a 169 km de Lleida.

 

Equipaments:

· Habitacions col·lectives de 6 a 22 places, totes amb bany interior.
· 3 menjadors i 4 sales de taller.
· Camps d’esports, piscina, granja i boxes de cavalls, sorral, zona de pícnic, fonts i lavabos exteriors.

. Instal·lacions d'aventura (kars, rocòdrom, bosc del cel) i via ferrada a 500m de la casa.
· Zona wifi i portàtil de lliure accés pels mestres.
· Habitacions i lavabos de mestres, sala de professors.

 

Activitats:

CENTRE D'INTERÈS: MULTIAVENTURA I NATURA

 

Visita a la Granja-escola:  Als exteriors de la casa de colònies, visitem la nostra magnífica granja de subsistència. Animals ovípers i mamífers de diferent tipus. Mitjançant el contacte i l'observació directa coneixem les principals característiques dels animals, les diferències entre ells i els punts en comú. Les oques, els ànecs, el paó reial, el gall d'indi, les gallines (del prat, comunes, guineanes, ponedores, etc...),coloms, tòrtores, conills, cabres, ovelles, vaca, cavall, poni, .... Entrem a les "casetes" dels animals, els hi donem de menjar, els acariciem i establim una relació directe amb tots ells. Novetat! Ara la granja amb l'incorporació d' ocells exòtics i cèrvols (EI, CI).

Recorregut d'educació mediambiental: Sortim com autèntics exploradors al bosc. Recorregut d'educació Mediambiental compost per diferents proves que ens faran descobrir el bosc com un espai de vida heterogeni, descobrim la relació dels diferents éssers que hi habiten, la influència de l'home en el medi, el díficil equilibri de la xarxa tròfica, i l'evolució del medi natural al llarg dels anys. Descobrim el bosc alhora que fem una interessant excursió i juguem en contacte amb la natura. (EI, CI).

L'Aventura al Bosc. (EI, CI, CM, CS). Adaptat segons l'edat.

- Circuit d'aventura als arbres "El bosc del cel"
Som autèntics aventurers disposats a desafiar la gravetat i les alçades! Al Circuit d'aventura als arbres viurem autèntiques experiències i deixarem de banda les pors. Entre cordes, ponts penjants i passadissos posarem a prova la concentració. Acabem amb crit final d'adrenalina produït per la tirolina. Diferents nivells de dificultat.

- Aventura sense límit!
En voleu més? No us preocupeu, tenim preparades moltes activitats per no parar ni un minut! Farem ràppel a plom, on descendrem d'un arbre centenari. Rocòdrom i tirolina, tir amb arc, kars a pedals...i per acabar com autèntics aventurers...Cursa d'orientació amb GPS!

 

Preus:

- De setembre a febrer:

2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) : 62.25€ (IVA inclòs).
3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1er dia + activitats) : 102,25€ (IVA inclòs).

- Altres opcions consultar preus segons temporada.

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

mas-exterior-2.jpg comedor-1.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar