El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Castell de l'Areny - Berguedá - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Colònies a la casa Flor de Neu

Des de
59,95€
Imatge Colònies a la casa Flor de Neu

Descripció:

Les ACTIVITATS de les colònies que oferim, i que poden estar lligades amb una mateixa temàtica, es poden dividir, a grans trets, en els següents apartats:
1- Els jocs: és evident que el joc és una activitat fonamental en la vida dels infants, no només pel plaer que n’extreuen, sinó perquè amb el joc s’afavoreixen molts altres aspectes.
2- Els tallers: són tant una manera que el nen s’endugui un record de la seva estada a colònies, com una manera d’assolir determinats objectius educatius.
3- Les activitats de natura: no podem deixar d’aprofitar un entorn com el que tenim a Catalunya, i per fer-ho, proposem diverses activitats de natura i aventura.
Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels alumnes i als interessos de l’escola.

 

La casa:

La casa de colònies Flor de Neu,  es troba al municipi de Castell de l’Areny (Berguedà), al bell mig de la serra de Catllaràs. És el municipi típic del Prepirineu, el nucli principal del qual ha estat reconvertit en una casa de colònies amb un entorn inigualable. A 66km de Manresa. A 119 km de Barcelona, a 133 km de Girona i a 178 km de Lleida.

 

Equipaments:

- 150 places.
- Habitacions de 14, 16 i 18 places.
- Calefacció central.
- 2 sales d'activitats i 2 menjadors.
- Amb camp de futbol, camp de bàsquet, piscina, parc infantil, camp d'aventura, molt espais de joc i rodejats de boscos.
- Amb granja dins del mateix centre. 

 

Activitats:

- Activitats d'aventura: bosc d'aventura, rocòdrom, tir amb arc, orientació, caiac a la Baells.

- Activitats de natura: excursió a Sant Romà de la Clusa, excursió a Sant Sadurní de Rotgers, itinerari de natura, jocs de pistes pels entorns.

- Centres d'interès:

  * Mitologia catalana: guiats pel follet Nyitus, coneixerem tot de personatges encantats de la mitologia catalana: el mag Tallanúvols, la bruixa de la Quar, les goges, els minairons, les dones d’aigua, el gegant Regira-rocs...

  * El regne de Murdúndrain: Els participants queden tancats en el regne màgic de Murdúndrain. Per sortir-ne, tindran l’ajuda del mag Fistandàntilus i de diversos personatges que s’aniran trobant: hòbbits, nans, homes…

- Jocs: per conèixer l'entorn (gimcanes, enigmes), de simulació (Rosebud: periodistes i actors, La burocràcia..) i grans jocs (Combat de tribus, Stratego, Les cartes, Trobem el cap, La conquesta del tresor, Joc de l'Oca, Els Tòtems, Envaïm el castell, Els contrabandistes...).

- Tallers: màscares de guix, marc de fotos amb pasta de paper, pots de sals de colors, planetes, pilotes de malabars, esmalts, etc.

 

Digue'ns el que t'interessa i et preparem el programa a mida!

 

Preus:

- 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + activitats) : 59’95 €/alumne Si voleu el dinar del 1r dia són 11’55 €/alumne.

- 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + activitats) : 102’55€/alumne. Si voleu el dinar del 1r dia són 11’55 €/alumne. En cas que les activitats siguin el treball de síntesi, el preu serà de 116,60€ per alumne.

- 4 DIES / 3 NITS (allotjament + 3 pensions completes + activitats) : 143,25€/alumne. Si voleu el dinar del 1r dia són 11’55€/alumne. En cas que les activitats siguin el treball de síntesi, el preu serà de 159,20€ per alumne.

Preus amb el 10% d'IVA inclòs.

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat. 

castell_lareny1.jpg castell_lareny2.jpg piscina i vistes castell_307x205.jpg Moreneta_307x205.jpg Sant Jordi_307x205.jpg aventura castell_307x205.jpg aventura castell 2_307x205.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar