El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge multiaventura Bellver de Cerdanya, Puigcerdà... - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Colònies i estades d'aventura a la Cerdanya

Des de
61,70€
Imatge Colònies i estades d'aventura a la Cerdanya

Descripció:

Estades amb una gran varietat d'activitats de natura i aventura a la comarca de la Cerdanya, totes adaptades a l'edat dels alumnes i al seu pressupost. Digue'ns quines activitats vols fer i et fem el teu pressupost a mida!

 

Allotjaments:

Alberg La Bruna, casa de colònies Ridolaina, Hotel Puigcerdà, Hotel Moixeró i Hotel Bon Repòs.

 

 

Activitats:

  - Aventura: Ràfting, piragüisme, hípica, escalada, ràpel, tirolines, bosc d'aventura, espeleologia a la cova d'Annes, BTT, trekkings diversos,  tir amb arc, vies ferrades, trekking fluvial, barranquisme.

 

 - De natura o culturals: cursa d'orientació diürna o nocturna, Parc Animalier dels Angles, Forn solar d'Odeillo, Descoberta de Puigcerdà o Bellver de Cerdanya, gimcana fotogràfica, itinerari naturalista, construcció de caixes-niu, aigües termals a Dorres.

 

 - Lúdiques: patinatge sobre gel, raid multiactivitat, gimcanes brutes, jocs de nit, taller de danses, contes infantils, taller-espectacle de malabars, futbolí humà, bumper ball, Caldea.

 

Preus:

* Estada 2 dies/1 nit des de: 61,70.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa i les activitats d'espeleologia a la cova d'Annes, hípica, patinatge sobre gel i discoteca.

 

* Estada 3 dies/2 nits des de: 95,10.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes i les activitats de cursa d'orientació, espeleologia a la cova d'Annes, hípica, banys termals de Dorres i discoteca.

 

* Estada 4 dies/3 nits des de: 159,75.-€ per alumne, amb allotjament, 3 pensions completes, i les activitats de tir amb arc, espeleologia a la cova d'Annes, banys termals de Dorres, hípica, tirolines, raid multiactivitat, cursa d'orientació nocturna i discoteca.

 

* Estada 5 dies/4 nits des de: 205,65.-€ per alumne, amb allotjament, 4 pensions completes,  i les activitats d'espeleologia a la cova d'Annes, banys termals de Dorres, hípica, patinatge sobre gel, tirolines, raid multiactivitat, gimcana fotogràfica, tir amb arc, cursa d'orientació nocturna i discoteca.

T'ajudem a finançar el teu viatge amb els talonaris d'autofinançament!

 


Cal tenir en compte:

. Oferta vàlida per  a dies laborables dins el calendari escolar dels mesos d'abril, maig i juny.

. Per algunes activitats cal autocar per a desplaçar-se.

. El preu variarà segons les activitats triades i la temporada.Opcional:

. Lloguer de llençols i tovalloles.

. Dinar del 1r dia.

. Autocar (algunes activitats requereixen desplaçament en autocar).

Observacions:

Preus amb l'IVA inclòs.

També podem encarregar-nos dels autocars des de l'escola a molt bon preu. Informeu-vos-en!!
T'ajudem a finançar el teu viatge!

Altres documents:

Parc_Segre1_opt.jpg tirarc_310x268.jpg Raid.jpg hipica prullans.jpg Parc aventura La Molina.jpg daim-neige.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar