El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Navàs (Bages) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

La Granja: Centre d'apropament a la natura

Des de
9,95€
Imatge La Granja: Centre d'apropament a la natura

Descripció:

Us oferim a petits i grans la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal•lacions i tallers que ens apropen a la vida dels animals. Vivim d'esquena a la natura i desconeixem cada vegada més els seus processos, els seus encants i els seus secrets. Per això, ha nascut l’aula d’entorn rural: Centre d’apropament a la natura, on trobarem els animals més exòtics, com l’ós rentador, o bé, els animals de granja, que trobem als corrals de les cases de pagès, passant per daines, tortugues, emús, aus o rosegadors. Tot això en instal•lacions que faciliten la visita mentre els animals viuen en semillibertat i el màxim de confortables. Un cop arribeu i esmorzeu, els monitors que us acompanyaran tot el dia, començaran l’activitat amb grups reduïts fent una rotació, de manera que tots els alumnes acabin passant pels mateixos espais que durarà fins l’hora de dinar. Hi ha l’àrea de pícnic, on també podran fer jocs lliures, i després hi ha la possibilitat de realitzar diferents tallers.

 

Activitats possibles:
 

1-. Pack bàsic: animals de granja + animals salvatges + aviari + tocatoca d’exòtics + aus rapinyaires. Podeu completar el dia amb qualsevol dels nostres tallers: panellets, castanyada, caga tió, carnestoltes, fem botifarres, fem pa, bosc mediterrani, etc. Podeu completar el dia amb qualsevol dels nostres tallers: panellets, castanyada, caga tió, carnestoltes, fem botifarres, fem pa, volta a poni o bosc mediterrani.

(Escola Bressol, Ed. Infantil, Ed. Primària i 1 i 2on d’ESO).

 

2-. Bosc mediterrani: És el nostre ecosistema. Una combinació de climatologia i situació geogràfica que propicia el desenvolupament de determinades espècies vegetals i animals. Descobrir-los és conèixer casa nostra, els bolets, les plantes aromàtiques i medicinals, els rastres dels animals autòctons, observar els canvis estacionals.

(Ed. Infantil, Ed. Primària i 1 i 2on d’ESO)

3-. Bicicleta tot terreny + tir amb arc + rapinyaires: per al més intrèpids, els que busquen emocions més fortes us proposem una activitat en plena natura. En grups reduïts sortirem amb les bicicletes de muntanya, mentres els nostres companys afinen la punteria amb els arcs i la resta experimenta l’emoció de fer volar una au rapinyaire.

(a partir de 3er de primària fins 1 i 2on de Batxillerat)

4-. Hípica: Els alumnes podran fer realitat el somni de sentir-se genets per un dia. Descobrirem la sorprenent anatomia dels cavalls, aprendrem a tenir-ne cura; a fer doma natural. Tot això a pocs quilòmetres de Navàs, en plena natura.

 

5-. Toca-toca a l'aula: Us portem el toca-toca a la vostra classe. Podreu triar entre: animals exòtics, animals de granja, amfibis i rèptils, les aus rapinyaires i el món dels invertebrats. A partir d'1 any, els alumnes podran gaudir, tocar i aprendre d'aquests animals, que vindran amb els monitors especialitzats.

 

6-. Abelles: visita a l'apiari + taller de mel + gimcana.

 

7-. Volta amb carro de cavalls + taller de toca-toca els animals o taller de mel o taller de plantes aromàtiques.

 

Activitats que es poden ambientar en festivitats com La Castanyada, Caga Tió, Carnestoltes...


A tenir en compte:

- Es recomana roba i calçat adequats a l'activitat que es realitza a l'aire lliure.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar. Podreu disposar de l'àrea de pícnic i fer ús de les instal·lacions.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.

 

Preus:

- El pack bàsic: Visita animals salvatges + Toca-toca + Grangeta + Aviari:  9'95€ (IVA inclòs).

- Itinerari de natura "El bosc Mediterrani": 10'70€ (IVA inclòs).

- BTT+tir amb arc + rapinyaires: 12 € (IVA inclòs).

- El "Toca-toca a l'aula" té un preu per cada grup/classe de 20-30 alumnes de 125,20.-€ (IVA inclòs). Per a fer aquesta activitat s'ha de reservar com a mínim per a 2 grups/classes.

- Visita a l'apiari + taller de mel + gimcana: 10,20.-€ per alumne (IVA inclòs).

- Volta amb carro de cavall + toca-toca els animals o taller de mel o taller de plantes aromàtiques: 10,20.-€ per alumne (IVa inclòs).

- Servei de catering opcional: Amanida verda + Macarrons + Pollastre sense os amb suc + Iogurt

4,50.-€ per a escoles bressol, 6,50.-€ per a primària, 8.-€ per als mestres.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és de: 70 places - 588€, 56 places 490€, 37 places 450€ i  28/30 places de 425€.

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors.
. Activitats+ material.
. Ús de les instal·lacions.

natura_2.jpg natura_3.jpg natura_4.jpg natura_5.jpg natura_6.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar