El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Agramunt (Urgell) - Província Lleida
Apte per a Infantil, Primària

Els torrons i la vila d Agramunt

Des de
9,50€
Imatge Els torrons i la vila d Agramunt

Descripció:

Descobrirem on i com es fabriquen els torrons catalans més tradicionals a la fàbrica de Torrons Vicens d'Agramunt (història, maquinària, procés d'elaboració, especialitats...), finalitzant la visita amb un tast d'aquests torrons i després podrem anar al Museu del Torró d'Agramunt.

També podrem escollir entre una visita guiada pels llocs històrics i culturals del nucli antic d'Agramunt, com el refugi de la Guerra Civil trobat recentment sota l'església del poble. O bé, podeu fer una visita-taller de l'Espai Guinovart on, mitjançant tallers pedagògics, es pot descobrir l'art a través dels ulls dels infants. Dinarem i tindrem una estona de jocs fins l'hora de tornada a l'escola. Amb monitors-acompanyants durant tota la sortida.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, l'esmorzar i el dinar.

- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.

- La visita dels Torrons Vicens es fa fins al 30 de novembre degut a l'organització interna de la fàbrica, i al desembre es visita la fàbrica artesanal i familiar dels Torrons Roig d'Agramunt en el seu lloc, on també es fa el tast.

- Hi ha la possibilitat de complementar la visita amb altres activitats.

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 9'50€ (iva inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places - 425 € (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors
. Entrades

agramunt1.jpeg agramunt2.jpeg torrons_vila_agramunt_1.jpg torrons_vila_agramunt_2.jpg torrons_vila_agramunt_3.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar