El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Copons (Anoia) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Un dia al camp ple de Circ i Natura

Des de
9,00€
Imatge Un dia al camp ple de Circ i Natura

Descripció:

El Circ està muntat al bell mig d’un camp, dalt d’un turonet en una gran esplanada (el Pla del Simeó), envoltat de marges i feixes d’ametllers típiques de Copons (Anoia), de camps conreats de cereals, arbres fruiters i multitud de plantes aromàtiques típiques de la zona. Un entorn ideal per una carpa de Circ estable, d’una companyia professional que a més a més dels seus espectacles creu que el circ pot ser una eina educativa, i per tant ens proposen fer un combinat de taller i espectacle on els nens/es siguin els protagonistes a través d’un treball d’equip arribin a una superació personal mentre es diverteixen. A l’arribar, ens rebran els monitors que comprovaran si som aptes per formar part d’un circ, tot anat cap a la zona de pícnic per esmorzar (hi ha un empedrat amb ombra, fonts amb aigua potable, wc i camp per jugar). Després comença el Taller de Circ, un espectacle de participació, en què els nens/es, el color i el moviment en són els protagonistes. Amb monitors, s’ensenya l’ús de diferents elements (Trapezi, maroma, xanques de mà i de peu, hola-hops gegants, rodets d’equilibris, monocicles i rodets, malabars de tot tipus, salta-brinques, mini-tramps...) fins l’hora de dinar. Després, tornarem a entrar a la carpa, però com a espectadors de l’espectacle TASTACIRC: el pallasso, malabarista, rei de la pista...combinarà diferents tècniques circenses amb l’humor característic d’una tarda de circ i la participació directe d’alguns voluntaris del públic. Al finalitzar, els nens podran parlar amb els artistes fins l’hora de tornar a l’escola.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.

- Cal dur roba i calçat adequats per l’activitat que es realitza a l’aire lliure.

- En cas de pluja es realitzarà igualment l'activitat a l'interior de la carpa.

- També ofereixen la possibilitat de fer una Aula de Natura degut a l’entorn del lloc, i els nens puguin estudiar les feines del camp, els fruits segons la temporada, plantes aromàtiques, etc. Això pot modificar el preu de l’activitat.

 

Preus:

- Hi ha dos preus segons la data triada:

     . TEMPORADA BAIXA (Setembre, Octubre, Novembre, Febrer, Març i Juliol, el preu de l'activitat és de 9'00€ (21% IVA inclòs) per alumne.

     . TEMPORADA ALTA (Abril, Maig i Juny, el preu de l'activitat és de 9'50€ (21% IVA inclòs) per alumne.

     . La resta de l'any no es realitza l'activitat.


- L'autocar és opcional, el podeu gestionar vosaltres o contractar el nostre autocar de 56 places per 485 € o el de 28 places per 415 € (IVA inclòs).

- Els professors són gratuits.

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors.
. Entrades.
. Taller + espectacle.

circ1.jpg circ2.JPG circ3.jpg circ 1.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar