El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar L'estartit / L'escala (L'Empordà) - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Reserva marina de les Illes Medes i ruïnes d'Empúries

Des de
11,95€
Imatge Reserva marina de les Illes Medes i ruïnes d'Empúries

Descripció:

Un cop al port marítim de l’Estartit, pujarem al vaixell Nautilus, que disposa de cabines submergides per a poder veure el fons marí i així gaudir de la riquesa en flora i fauna de la zona, fins que arribem a les Illes Medes. Allà ens faran una petita explicació d’aquesta reserva natural, un arxipèlag de 21’5 hec. format per 7 illots i algun escull, és un dels pocs indrets del Mediterrani que conserven una increïble varietat de fauna i flora marines. Al tornar al port, agafarem l’autocar per anar cap a l’Escala, on dinarem (si ho preferiu a la platja) i després un guia vestit de romà ens estarà esperant, per explicar-nos la història de la seva vida en la vila romana d’Empúries mentre visitem les ruïnes, que foren una antiga ciutat grega i romana. Estava situada al golf de Roses, avui dins el municipi de l’Escala amb 4 assentaments: la primera fundació grega, situada en una península (avui Sant Martí d’Empúries) anomenada pels arqueòlegs Paleàpolis o ciutat vella; la ciutat grega a terra ferma, a la vora del mar, dita Neàpolis (ciutat nova); la ciutat romana, situada damunt la Neàpolis, i el poblat iber dels indigets que es deia Indiké.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.

- Cal dur un calçat còmode per caminar. (la sortida es realitza a l'aire lliure).

- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia s'ha de tenir en compte la distància amb l'escola.

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 15'85 € (IVA inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 648€, 56 places - 540€, 37 places - 500€ i 28/30 places 475€ (IVA, autopistes, dietes, tot inclòs en l'horari que necessiteu).

- Si voleu fer la sortida sense cap guia de Tot Turisme que gestioni els horaris, les entrades, grups... El preu de la sortida és de 11'95€ (IVA inclòs) per alumne.

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades.
. Material didàctic.

Empuries-28.jpg Empuries-30.jpg la foto_326x245.jpg CABINA 3_303x201.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar