El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Olot - Més a prop amb el túnel de Bracons (Garrotxa) - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts

Des de
10,00€
Imatge La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts

Descripció:

La comarca de la Garrotxa ens ofereix un entorn incomparable en el qual podem trobar la Fageda d’en Jordà, que creix als peus del volcà Croscat, i és emblemàtica a qualsevol època de l’any, i de la qual, a través d'un itinerari, descobrirem les característiques d'aquest bosc i esbrinarem el per què creix en aquesta zona. Tot caminant, arribarem a la Fàbrica de Iogurts La Fageda, on veurem tot el procés de fabricació de iogurts, desde la granja fins a obtenir el iogurt final, que cada alumne s'emportarà com a obsequi.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra o una peça d'abric (segons l'època de l'any), esmorzar i dinar.

- Cal dur un calçat cómode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).

- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia,  s'ha de tenir en compte la distància fins a l'escola.

- Es pot complementar la sortida amb altres activitats, o substituir-ne alguna, per el viatge en els carros de La Fageda d'en Jordà, o bé el viatge en el tren del Parc Natural que passa pel costat del volcà Croscat.

 

Preus:

- El preu de l'activitat (Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Visita guiada per la fàbrica de iogurts La Fageda) és de 10€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat (Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà`+ Visita guiada per la fàbrica de iogurts La Fageda) és de 16€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat (Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà`+ Visita guiada per la fàbrica de iogurts La Fageda + Viatge en tren del Parc Natural pels voltants del volcà Croscat ) és de 22€ (IVA inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. Preus fixes: 70 places - 588€, 56 places - 490 € , 37 places - 450€ i 30 places - 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuits.

- Suplement entrada gredera volcà Croscat: 1,40 € per alumne (IVA inclòs).

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades.
. Dossier.

Fageda 3_317x238.jpg Fageda 2_317x155.jpg fageda tardor_312x207.jpg carruatges-fageda_317x211.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar