El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Olot Més a prop amb el túnel de Bracons (Garrotxa) - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La Garrotxa: els volcans, la fageda, el museu...

Des de
8,75€
Imatge La Garrotxa: els volcans, la fageda, el museu...

Descripció:

Pels voltants d’Olot, amb el Museu dels Volcans i el seu simulador de terratrèmols, l'espectacularitat de La Fageda d'en Jordà i el volcà Santa Margarida o el volcà Croscat, es poden fer diferents activitats a triar per a fer un itinerari més a mida de les necessitats i horaris de l’escola:
- Visita guiada del Museu dels Volcans, que ens introdueix al fenomen dels volcans, els terratrèmols (viuran un simulacre) i diferents ecosistemes de la comarca.
- Itinerari a peu per la Fageda d’en Jordà, que creix als peus del volcà Croscat, i és emblemàtica en qualsevol època de l’any, i de la qual a través d'explicacions de natura, descobrirem per què creix en aquesta zona.
- Recorregut explicatiu del Volcà de Santa Margarida on pujarem caminant fins al centre del seu cràter i trobarem la petita església de Santa Margarida.
- Recorregut explicatiu del Volcà del Croscat, on podrem veure les "gredes" (pedres volcàniques típiques de la Garrotxa) i entendrem la formació d’aquest volcà.
- Viatge en els carros de la Fageda d'en Jordà que fa una volta vorejant el bosc de la Fageda.
- Viatge en el tren del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, que passa per l'entorn del volcà Croscat.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.

- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).

- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia, i segons el número d'alumnes que sigueu, caldrà triar només dues de les activitats proposades. En cas de voler fer-ne més s'haurà de modificar l'horari de sortida o arribada a l'escola i tenir en compte la distància.

 

Preus:

- Segons la combinació que feu d'activitats, es poden fer diferents opcions de sortides:

. OPCIÓ A:  Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida, el preu és de 8'75 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ B: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida, el preu és de 8'75 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ C: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu de dos volcans (Croscat i Santa Margarida) el preu és de 10'15 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ D: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà Santa Margarida, el preu és de 14'75 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ E: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Viatge en el tren del Parc Natural el preu és de 14'75 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ F: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà + Viatge en el tren del Parc Natural el preu és de 20'75 € (IVA inclòs) per alumne.

. Suplement entrada grederes Croscat: 1,40 € per alumne.

. El preu de l'autocar des de l'escola és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490 €, 37 places - 450€ i 28/30 places 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades.
. Dossier.

fageda tardor.jpg garrotxa1.jpg volca_santa_margarida14867_opt.jpg carruatges-fageda_317x211.jpg museu_volcans6edited.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar